lauantai 10. elokuuta 2013

Pellavajakku - ideoita kaivataan!

Minullakin on nyt ompelupaikka alakerran 'verstashuoneessa'. Nyt ei siis ole esteitä ompelutöille, rouva vaan kävelee alakertaan ja surrur.
Käynnistysvaikeuksia kuitenkin on. Olin jo laittanut tämän jakun kangaspinoon ajatellen hyödyntää pellavaa pikkusydämiin tai muihin koristeisiin. Sovitin jakkua ja sehän on hieman pieni, vaatisi noin viisi senttiä leveyttä lisää ja vetoketju on rikki. Tykkään kuitenkin pellavavaatteista ja jotenkin haluaisin jatkaa hänen elämäänsä.
Eli laittakaa nyt mulle ideaa, miten tekisin uuden etumuksen. Vetskaria en tähän jatkossa haluaisi, mutta ajatelin jättää tuon vetoketjun mahdollisesti uuden kaistaleen alle piiloon.

Kiitos suuresti jo etukäteen! Vastaajien kesken  arvotaan käsityökirja Värikkäät tilkkulahjat.

Lisäys: Arvonta on toinen syyskuuta, eli kommenttisi ehtivät vielä mukaan!6 kommenttia:

 1. Tee siitä liivi,silloin ei tarvitse välttämättä mitään kiinnitystä, ja jos ei siitä liiviä tuulutkaan niin tee sitten vaikka ....pusero:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja lopultahan siitä voi tulla kuitenkin pieni sydänkoriste!

   Poista
 2. Minä tekisin sivusaumoihin halkiot ja ottaisin vetskarin pois ja tekisin sirkkat ja ompelisin kivat napit. Jos halkioiden avaaminen ei riitä tuomaan kaiivattua lisää leveyteen. Ompelisin sinne kiilat.

  Ps. En osallistu kisaan, sillä minulla on jo tuo kirja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotakin tuon tapaista voisin yrittää.. Täytyy mennä katsomaan sirkkoja. Leveys kyllä riittää, jos jakku on auki. Kun kerran lähden työstämään, niin samalla haluan vähän väljentää.

   Poista
 3. Kaunis jakku. Vetskari pois ja pellavapitsiä tilalle, kauniit napi ja samanlaiset hihansuihin.

  VastaaPoista