sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Istutusruukkuja paperista

Selailin netistä sanomalehtipaperista tehtävien istutuspottien ohjeita. Monenlaisia löytyikin. Jaan nyt tämän yksinkertaisimman taitteluohjeen, jolla syntyy ihan kelvollisia astioita. Paperiruukuissahan on se idea, että istuttettaessa ulos tai isompaan ruukkuun voi potin jättää maatumaan mullan sekaan. Samalla ohjeella voi tehdä myös biojätteelle pusseja.

Ohje sanoin
Taita paperista pituussunnassa noin yksi kolmasosa. Käännä paperi niin, että taitos on alapuolella. Taita sivut keskiosan päälle. Paperi on siis nyt kolmin kerroin. Vie vasen sivu oikean puolen taitoksen sisään taskuun. Taita vielä alareuna taskun sisään. Avaa potti. Ohjeissa neuvottiin vielä viemään kulmatkin taitoksen alle, mutta se tuntuu turhalta näissä pienissä ruukuissa.

Ohje kuvin

6 kommenttia:

 1. Kiva ohje.Olen kokeillut pulikan päälle tehdä ruukkuja,mutta tämä oli ihan uutta.Kiitos vinkistä.Aion testata biojätteelle.

  Kiitos kun kyselit kuulumisia.Ihan hyvää kuuluu tällä hetkellä.Oli tässä sellainen pakollinen tauko välillä,mutta eiköhän tästä pikkuhiljaa palailla.

  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todella yksinkertainen, kannattaa kokeilla. Kiva kuulla, että kaikki on hyvin, ehdin vähän huolestua sinun hiljaiselon vuoksi. Mukavaa sunnuntaita ja kesän odotusta!

   Poista
 2. Suloinen pöllö on lentänyt pihapuuhun.

  VastaaPoista
 3. Kiitos viesteistä, kommentteja on niin mukava aina saada ja hyvää Helatorstaita!

  VastaaPoista