tiistai 9. lokakuuta 2012

Helpot pikapizzat

Tässä nopea vaihtoehto eines- tai pakastepizzalle

Rieskoja esim. Lapin Rillat
Tomaattikastiketta tai mexican salsa kastiketta
Salamia, kinkkua tai kypsää broileria
Jalapenoa, paprikaa tai oliiveja
Juustoraastetta

Rieskan päälle levitetään tomaattikastike ja maun mukaiset täytteet. Peitellään juustoraasteella ja maustetaan oreganolla ja basikalla. Uuniin 200 asteeseen paistumaan noin 5 minuutiksi. Nautitaan Colan tai oluen kera.

3 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostavat. Muistuttavat entisiä lämpimiä voileipiä. Joskus tuli tehtyä siivutettujen leipien päälle vähän samantapaisilla täytteillä.

    Nyt tuli nälkä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimät leivät ovat myös hyviä. Miksiköhän niitä ei nykyisin tule koskaan tehdyksi. Näin syksyllä tekee mieli rasvaisia juustokuorrutuksia,kun elimistö haluaisi kerätä vararavintoa talveksi.

      Poista