sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Anna hyvän kiertää

Avataan maaliskuun kunniaksi arvonta lukijoiden kesken. Palkintona kierrätyskäsitöitä esittelevä kirja 'Anna hyvän kiertää'. Osallistut jättämällä kommentin ja siinä yhden kierrätyskäsityö tai askarteluvinkin. Vinkin ei tarvitse olla uusi tai oma. Ja jos liikut anonyyminä niin jätä nimimerkki. Arvotaan kirja tämän kuun puolessa välissä, eli 15.3.2015.
Kommenttejanne uteliaana odottelee
Tuulia

15 kommenttia:

 1. ♥Kiva arvonta, mutta annan muille arpani, sillä mulle tuttu kirja :) Mukavia arpajaisia!

  VastaaPoista
 2. Minä en ole lainkaan käsityöihminen, mutta kelpaako tämä:
  Vanhoja pyyheliinoja ja pöytäliinoja kastelin kesällä pehemeässä sementtimassassa ja kuivatin nurin päin maalipurkin päällä. Niistä saa koristeita tai suojaruukkuja puutarhaan. Viime kesänä vasta harjoittelin :)

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa ja vinkkinä: Vanhoista villapaidoista saa hyviä patalappuja etenkin jos paita huopuu pestessä. Leikataan aina kaksi palaa ja virkataan ne yhteen.

  VastaaPoista
 4. Pitsiliinasta lampunvarjostin: 1 dl sokeri, 1 dl vesi, vuorokauden pitää kuivua, laita liina jonkun astian päälle, niin muotoutuu sen mukaan. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 5. Pitsiliinasta lampunvarjostin: 1 dl vettä, 1 dl sokeria, laita liina jonkun astian päälle, niin muotoutuu sen mukaan, yön yli pitää kuivua. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 6. Itse olen ommellut koristesydämiä ja -lintuja kierräysmateriaaleista. Kankaat kauniita palasia vanhoista liinoista tai vaatteista tms, täyte pestystä vanhasta tyynystä, ripustusnauhat esim. vaatteissa olevista silkkinauha-ripustimista ja koristeena ehkä kierrätettyjä rusetteja tai nappeja tai pitsejä ym. Mukana arvonnassa tietty :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos, ihania ideoita kaikki ja lisääkin vielä mahtuu!

  VastaaPoista
 8. Minun viimeisin kierrätyskäsityö: Verhot vanhasta pussilakanasta! :)

  VastaaPoista
 9. Oma useasti tekemäni kierrätys askartelu on sytykeruusut..
  kanamunakennoille ja vanhoille kynttiläjäämille tulee hyvä kierrätys ja tulet pesiin/ takkoihin syttyy hyvin ..

  VastaaPoista
 10. Hei, tulin tännekin kurkkaamaan!
  Samansorttisia juttuja täällä kuin mullakin :)
  Ja sopivasti arvontaakin \o/
  Vinkki.... No vaikka se, että vanhat tyynyliinat voi kierrättää kätevästi korien ym. sisuskankaina, näin esim. langatkaan eivät tartu punontoihin.

  VastaaPoista
 11. Mukaan arvontaan - ja vinkkini tässä http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201503030140958_fd.shtml
  - vanhoista leggareista t-paidaksi - aivan mahtava ja yksinkertainen idea, kokeilin sitä - leggarit olisi saaneet olla pidemmät, tuli napapaita, mutta ajatus jäi kytemään - eli tällainen uusiavutonkin pystyy saksia tuon verran käyttämään, heh.

  Kiitos blogivierailustasi, nyt vihdoin tuntuu, että alkaa toipumaan
  - jään tänne surffaamaan blogiasi, kiitos tästä!

  VastaaPoista
 12. Ihania vinkkejä, kiitos kaikille yhdessä ja erikseen! Vielä 10 päivää aikaa osallistua eli ehtii vielä hyvin!

  VastaaPoista
 13. Osallistun arvontaan. Vinkkini löytyy täältä http://parasta-aikaani.blogspot.fi/2014/10/kranssi-vaahteranlehdista.html. Taidan jäädä samalla lukijaksi :).

  VastaaPoista