sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Yksi uuden vuoden lupaus

Tein tänä vuodenvaihteessa yhden uuden vuoden lupauksen. Lupaus vaikuttaa kuitenkin koko perheeseen. Lupasin nimittäin itselleni, että jatkossa laitan meille monipuolisempaa ruokaa. Asiaa olen edistänyt sillä, että pidän ruokapäiväkirjaa. Kaupassa kiireellä tulee helposti kerättyä koriin aina samat ainekset, ja niistä sitten valmistuu samoja ruokia. Ruokapäiväkirja nostaa kynnystä tehdä samaa ruokaa kuin edellisellä viikolla.

Eilen sitten kävin erilaisessa ruokakaupassa kuin yleensä ja ostokseni vähän nauratti jälkikäteen. Kuitenkin valitsen niitä tuttuja ja turvallisia aineksia, joita lähimarketista olen tottunut ostamaan.

Tänään oli myös äänestyspäivä. Olen äänestänyt kai kaikissa vaaleissa täysi-ikäiseksi tultuani. Tällä kertaa valinta oli helppo ja illalla saan jännätä pääseekö ehdokkaani Pekka toiselle kierrokselle.

1 kommentti:

  1. Haa, miten hyvä idea tuo ruokapäiväkirja! Siträ on niin helppo tuudittautua siihen samaan kaavaan ja kangistua, ellei ole muuta ajateltavaa. Ruokapäiväkirjaan ei edes kehtaa laittaa samaa ruokaa joka viikolle ja viikon päivälle. =)

    VastaaPoista